Nero och jag tjuvstartar firandet lite med ciggar och en 2,8 i champagneglas. Han ska åka o hämta lite folk om en stund så bäst att han hållar sig nykter. Städat hela lägenheten, dukat och pyntat så detta är vi värda. Ha en bra kväll allihopa för det ska vi ha, förhoppningsvis :)  
 
 
 
  
Oj oj oj awesome såg just att hardcore superstar kommer till skogsröjet nästa år. Nu vet ni en som kommer sitta på ett fält i skogen o mysa 1-2 augusti nästa år :) Skitarg kommer dit också o då vart nero glad så nu är alla två nöjda. Hoppas på sol. Till er som inte varit där så är det en, enligt mig, jättemysig liten festival i världens håla med en butik, typ ica nära eller nåt dit man kan gå o köpa frukost, eller vadsom. Aja varit där en gång o den var awesome. 
 
 
 
 
 
 
 
Ikväll är första gången på två veckor jag får gå o lägga mig själv, känns lite tomt här, ungefär som det här inlägget
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haft lilljul hemma hos mamma för ska fira med pappa på julafton så ätit julmat och öppnat paket. Fick en kaffebryggare, handdukar med ugglor på, en jacka, en almanacka och säkert något jag glömt haha Lägger kanske upp bild senare och ja vi är jättenormala i min familj :) Nej normalt är tråkigt..
 
Firar min lediga helg med att nero blandat ihop varsin screwdriver åt oss. Godaste som finns tror jag nästan :)) Magnus får också vara med på ett hörn, han är så snel. Och ja det ser ut som jag precis kommit ur sängen men har haft mysdag så inte brytt mig så mycket, om nån timme är jag kammad o spacklad - promise. 
 
Nu är alla julklappar inhandlade och inslagna. Var tvungen att ta en sväng på stan och köpa tejp för självklart tog den slut sist jag hade paketverkstad. Har av någon anledning ett ohälsosamt förhållande till inslagningspapper - love them! Samanlagt nu inför jul så har jag köpt tio rullar med olika motiv hehe  
 
Har en "hejjagheterrebeccaochärsåjävlasnyggochkreatividag"-dag! Får man ha såna i jante-sverige?? 
Skönt att va ledig och känner att jag har massa inlägg att lägga upp, bland annat från lite bakåt i tiden.
Fixar det när jag pysslat klart o slagit in alla julklappar :)) 
 
Så mysigt  ♥
I förmiddags kom mamma och alf hit med färska frallor och fikade. Bra start på dagen! Har en plastsmurf i min bokhylla, vart så stolt när alfred gick fram, plockade upp den o sa "titta glasögonsmurfen". Aw storasysters lilla pojk det där - jag älskar smurfarna!
Och nej den är inte gles, den är bara lite luftig!
 
 
Trodde inte jag var den typen som påverkades så mycket av vädret fast har insett att gör vi inte alla det? Nej men i alla fall så är jag så trött, så trött och har ingen speciell insperation till någonting därför är jag lite off här som ni kanske har märkt. Hoppas på soligare dagar snart.
 
En bidragande effekt till tröttheten i mitt huvud är att min tinnitus inte gillar jobb i jultider. Man kan tro att man bara kan få tinnitus av att utsättas för höga ljud så som på konserter eller liknande men så kul hade inte jag - dock kan ju ingen säga att jag får skylla mig själv. Jag fick den när jag jobbade under julruschen förra året och den blir värre under stress och mycket olika ljud runt omkring så när jag väl får en lugn stund nu på rasten så är det ändå jobbigt i huvudet. Ibland tänker jag inte ens på att den finns där för man vänjer sig. 
Detta är nog första gången jag säger till någon att jag har det, tror bara nero är den som jag nämnt det för. Förmodligen har det blivit så för att det är inget som syns eller märks och läkarna gör inte någon konkret undersökning för att visa om man har det eller inte. Jag har dock varit hos en läkare som gav mig sala för jag hade irritation i hörselgångarna och han sa att det kan ibland göra att man får tinnitusliknande symptom. Om det inte hjälpte sa han att så har du förmodligen tinnitus. No shit. Aja iaf, finns dom som har det värre så ska inte klaga. Så där, hade bara lust att dela med mig och samtidigt skriva av mig lite.
 
Så jag ber om ursäkt att jag är inaktiv men nu vet ni varför iaf, jag ska försöka bättra mig.
Bjuder på ett foto som jag inte visat från tidigare i höstas.
 
 
Jahopp då var november över. En månad som varit ungefär lika grå och alldaglig som dess väder. Avslutar den med ett collage som vanligt. Det har inte varit en dålig månad utan den har varit som den alltid är - en transportsträcka mot roligare tider. Nu väntar jul och nyår och efter det så blir det bara ljusare och ljusare om dagarna och snart så är det vår. Okej kanske inte riktigt men vi kan ju alltid låtsas. Känner rikligt med julstämning nu, har inhandlat hälften av alla julklappar och ska snart sätta mig och skriva julkort. Ja jag skickar fortfarande julkort och tycker det är skoj och fan ta mina vänner om de inte skickar några till mig, tycker det är så kul att få post ju haha