Hej världen söker en ny vapendragare till helgerna för har ingen o tänker inte dricka och gå ut själv, no no haha
Om du känner igen dig i följande beskrivning hör av dig med ett personligt brev
 
Du ska gilla:
  • ♫  Sitta och dunka musik innan krogen (hårdrock och dyl)
  • ♫  Gärna va lite insatt så man kan diskutera musik o band
  • ♫  Häva öl och ungefär all annan flytande alkoholhaltig vätska
  • ♫  Skämta + min humor (men vem gillar inte den?)
  • ♫  Gå ut på krogen o träffa folk när klockan drar sig mot det 
  •       Kommer inte på något mer... 
  • ♫  Jo, du ska bo i Tranåsområdet x)
 
Väldigt positivt om du också gillar 80-talsrocken- glamrock, hairmetal, hårdrock, punkrock m.m.
Förväntar mig nu att det bara ska välla in förfrågningar, vinnaren bjuds på screwdriver hahaha
 
 
 
 
Hade påskfirande hos Nancy igår :) Vi åt påskmat - köttbullar, ägg, röbetssallad o potatisgratäng, drack öl/cider och gav varandra påskägg. Jag harsammanlagt fått fem hittills nu.. haha Hon hade dukat jättefint med ny duk o fina glas o sugrör :)
 
 
 
 
 
 
 
Var hungrig o skulle äta frukost, kom dock inte så långt för satte igång o städa kylen.. haha
 
 
 
 
 
 
Varit en sväng på stan och fikat med familjen och Eldar. Efter det gick vi i lite affärer, jag köpte mig ett par nya jeans, dom hade 200 kr rabatterbjudande på Jc. På hemvägen tog vi vägen förbi ån, det var fiint, jag ser dock lite muppig ut på bilden kanske x)
 
 
 
 
 
Vart frukost hemma hos mamma idag - mamma dukade fram massa smaskigt och så målade Elden och jag ägg :) Efter det letade jag, Alf och mina systar påskägg, man blir aldrig för gammal för traditioner :))
 
 
 
 
Varit i Flugebo hos farmor o farfar o ätit lite påskmat, fikat och fått påskägg :) Historien bakom bilden här nedan där pappa o farfar tittar ut genom fönstret är sån att det är så det ser ut på landet när någon man inte känner igen promenerar förbi, alltid lika mystiskt, vi satt alla o tittade och diskuterade vilka det kunde va x)
 
 

 
 Dom hade fått lamm nyligen, sööta :))
 
 
 
 
Godmorgon önskar fjortizarna :)) 
 
 
Gillar banken men inte riktigt min klädstil där så känns lite jobbigt att gå runt i kläder hela dagarna som inte är jag. Dock blir det extra kul när man inte har praktik o får klä sig hur man vill :)) Bara för att kompensera för mina tråkiga bankkläder som jag haft hela veckan så kör jag på trasigaste byxorna i garderoben, nätstrumbyxor, rakbladshalsband o min älskade röda skjorta ikväll (ska på feest) Nu ska jag iväg till bästaste Nancy en sväng innan, wiiiee 
 
Har inte tid o ta en vettigare bild x)
 
 
 
Vi hade lite påsklunch idag på Swedbank efter det att vi stängt vid 13.00. Så här fint dukat var det, gissa vem som gjort det :)) Det bjöds på bland annat potatissallad o rostbiff, mums mums! 
 
 
 
Elden är här och han hade med sig lite goott- kladdkaka, grädde, kiwi o jordgubbar direkt från trädgården.. haha kanske inte, men gott var det :)) Min kamera är sämst på att ta kort i vanligt "rumsljus" därför bilden är dålig, dags att köpa en ny kanske...
 
 
 
Varit en sväng på stan med pappa, Iza och Elvira. Var på Wienerbageriet men jag köpte mig bara en macka och en kopp kaffe för var lite småhungrig. Elvira hade jättesnygga kläder på sig idag, gissa vem som köpt byxorna haha så jäkla coola är dom :)) 
 
 
 
 
 
 
 
Blö, är så fruktansvärt trött, haft långt pass på praktiken idag x) Är lite smått ledsen för att det är våffeldagen idag och jag har inte ätit en enda våffla. Jag har inget våffeljärn så kan inte göra några :( Har gjort mig en varm macka i ugnen med tacofärs, jalapenos o ost istället, det funkar väl det med... 
 
 
 
 
Hellu allihopa, sitter o tar kort på det mesta i rummet samtidigt som jag dricker lite kaffe, lättroad tjej haha Elden siter mittemot och spelar lite gitarr o nynnar för sig själv, trevlig söndag 
 
 
 Och ja, som ni kan se så har jag hittat nya effekter att leka med x))
 
 
 
Rawr ♥ hahaha
 
 
 
 
Har tänt en massa ljus här hemma och sitter o har earth hour och tar en öl med älsklingen, myys 
 
 
 
Elden och jag har varit och hälsat på mamma och Alfen en sväng uppe i Fröafall. Vi gick dit och fick skjuts hem, det är en bit att gå eller så ville mamma bara bli av med oss haha Så här fiin var himlen på vägen dit  iaf, o jag är en mupp as usual x)
 
 
 
 
Har låtit mitt hem invaderas av ulliga gulliga kycklingar, och även andra saker, i olika färg o form :)) Har sammanlagt runt 23 stycken små flyffbollar med näbb o suspekta ögon. Kärlek ♥  
 
 
Har haft mamma på besök en sväng :)) Vi försökte få igång mangeln i tvättstugan så att mamma kunde mangla sina dukar men den funkade inte så jag får väl ta o ringa hyresvärden haha Sen drack vi kaffe, åt kaka och tittade i hm-katalogen, mycket kvinnligt av oss x)
 
 Mamma och min blomma, dom är fejna 
 
 
 
 
Undra hur brevbäraren lyckas kasta in posten såhär fint. Tror seriöst att hen står o kastar in posten i omgångar åt olika håll med flit bara för att jävlas... Att man ska behöva stå ut med sånt här, i-landsproblem på hög nivå x)
 
 
 
Lagar matlåda tills imorgon- vegetariska currybiffar, ris och så soya på det. Vet att ni gillar mina inlägg om mat , så roligt liv jag har, men jag svälter ju i alla fall inte x) Funderar på o göra en ny kategori som heter mat, den kommer bli överfull i så fall haha
Nu snart ska jag till Nancy ^^
 
Och till er som undrar vart soyan är så är den i skåpet x)
 
 
 
Kan inte sova så skrivet ett blogginlägg o hoppas jag kan rensa huvudet lite. Jag har nu bott själv i exakt åttio dagar (såg jag nu när jag räknade) och jag mår bättre än på länge. Jag har så länge jag kan minnas längtat och haft en dröm om att flytta hemifrån, in i något eget. Det är inte så att jag vantrivts hemma, inte ofta i alla fall, utan jag har bara viljat flytta och jag vet inte varför.
 
Lägenheten jag hyr nu är inte särskilt stor, helt lagom för mig, jag har inget behov av en större och det gör ju att hyran är väldigt vettig tycker jag. Vill hellre kunna unna mig lite extra än att lägga 1000-1500 mer för 10 extra kvm att städa. Den är dock, enligt mig, väldigt fräsch, grannarna är lugna och allt funkar väldigt bra, har inte haft några problem alls hittills. Allt känns överlag mycket bra. Jag tycker att det finns inget bättre och mer avkopplande än att gå runt och pyssla, fixa och damma här i min lägenhet. Jag älskar ansvaret och känslan av att veta att jag klarar mig helt själv, jag tror det är det som får mig att må bättre än på länge.
 
Visst ibland är jag trött och tycker alla hushållssysslor är ansträngande men det är väldigt sällsynt. Klart jag saknar att laga matlådan tillsammans med pappa varje dag, en väldigt trevlig stund på dagen, och ha någon att siita o reflektera framför tvn med men oftast är jag så trött när jag kommer hem om dagarna så att det kan va skönt med lite egentid. Har ju haft min pojkvän sovandes här de senaste helgerna och det är kul som lite omväxling. Gillar att pyssla om honom när han är här, laga mat till honom och så 
 
Tycker det är skönt att bo i stan och ha allting nära inom gångavstånd men är ju inbiten lantis då jag har bott på landet hela mitt liv så klart jag saknar det. Inte så mycket nu kanske men kommer förmodligen att känna av det mer framåt våren och sommaren då jag vet att alla körsbärs- och äppelträden hemma blommar och trädgården vaknar till liv. Älskar att va ute i den och pyssla och plantera men det är ju bara att jag åker hem dit när jag inte jobbar och hjälper till om jag skulle känna för det. Eller bara åka dit o ta en fika o få lite frisk luft funkar ju fint med :)
 
Jag är huslig av mig och hoppas att jag alltid förblir det och tycker om att vara det för det får mig må bra. Älskar att ha ordning omkring mig, känns även som att det blir ordning i mig då. 
 
Bild mamma tog på mig när jag höll på o packa upp vid inflyttningen :)
 
 
Detta behövs: Fryst köttfärs i väl försluten plastpåse, en diskho med varmt kranvatten, en tyngre mugg med vatten i att ställa på köttfärsen för att tynga ner den, en halvtimme tålamod. Tiden varierar dock beroende på köttfärsmängd. Inte särskilt avancerat men mycket effektivt :)
 
 Illustration av handlingen
 
 
 
Är inte som alla andra, har smått ångest o får panik över att min lägenhet är, vad jag anser, rätt stökig o dammig just nu. Har inte hunnit o orkat städa. Hur stökig den är? Se bilderna nedan..
 
 
 
Är smått pedant, heh
 
 
 
Hellu, första dagen på praktiken har gått finfint! Väldigt trevlig personal och tiden gick fort :) "Jobbat" mellan kvart över nio och kvart över sex och när jag slutat så gick jag en promenad med Juice och fy faan vad kallt det var! Blåste rakt igenom allt så hade ingen känsel i varken ansikte eller ben när jag kom hem haha Nu ska jag krypa ner framför tvn för är helt slut, imorgon slutar jag halv fyra så blir inte lika lång dag och efter blir det nog till o träffa Nancy o sen pappa.
Foto från ett inte särskilt nyktert saint patrick's day firande i helgen, fruktansvärt smexig hatt  
 
 
Förlåt för min inaktivitet de senaste dagarna, har inte haft tid riktigt att uppdatera, har ägnat mig åt min pojkvän som bor i Finspång om veckorna som varit här. Börjar min praktikperiod på Swedbank imon, hoppas det blir bra. Ska va mer aktiv här men har rätt långa dagar där men jag ska göra mitt bästa :) Just nu ligger jag nermyst under täcket i soffan framför tvn, snark 
 
 Muppbilder jag tog med webcamen x)
 
 
 
 
 
 
Hittade finaste vattenflaskan på hm idag, denna ska jag ha på gymmet! Vuxenpoäng x)
 
 
Mamma och jag piffade till min cheesecake x)
Mamma :))
 
 
Nancy (angelica) är den bästaste kompisen jag har och hon finns alltid vid min sida trots alla dumma saker jag gör, även att jag är jobbig och även att vi inte alltid kommit överens. Hon är den bästa personen i mitt liv faktiskt och vi har så många roliga minnen ihop. Från fester, bakfyllor, saker vi gjort, sagt och sett. Hon gör mig glad, hon finns där för mig, och jag vet att hon alltid lyssnar om det är något. Även om hon själv inte tycker det så är hon en jättesöt och inte alls jättejobbig människa.
Jag älskar henne - Sid and Nancy forever  
En bild Nancy tagit som jag tycker är jättefin på oss o våra partyarmband 
 
 
 
Har fått en jättefin blombukett, en imperiet skiva och blivit bjuden på fika på Wienerbageriet av världens bästa kille idag ♥ Superglad o bortskämd tjej, det är nästan så att man kan tro att jag fyller haha Förlåt för alla blombilder på sistone men jag gillar blommor x)
 
 
 
 
Min blomma i fönstret i köket började se lite trälig ut så införskaffade mig en ny. Gör alltid ont i hjärtat på mig när jag slänger en blomma men den var inte värdig mitt fönster.. I'm weird I know x) 
 
 
 
Idag blir det tacomyskväll, har inte ätit tacos på typ tre månader så är jättesugen! :)) Känner även att en myskväll är välbehövligt efter dagens utmattande skoldag - är helt slut i hjärnan x)
 
 
 
Nu ser den bland annat ut såhär på ena bröstfickan :)
 
 
 
 
 
 
 
  Efter detta kalaset kom jag alltså ihåg att ta med mig kameran hem igen, duktigt av mig x)
 
 
 
Solen skiner, termometern visar flera plusgrader, ramones spelas och jag städar. Rätt mysig söndag ändå :) I eftermiddag blir det kalas hemma hos mamma, lär va fullt hus, 20 pers kommer. Oh vet ni vad jag köpte på stan igår förresten? Tulpaner :))
Man blir så glad av blommor ju ^^
 
I know you like my pictures of my tulpaner x)
 
 
 
Är hemma hos mamma och myser med alfen. Han vart jätteglad när jag kom och ville kramas och visa sina leksaker, så sööt!! Har inte träffat han ordentligt på länge, den lille giisen, så det kändes kul. Fikade lite och det var populärt, han verkar va lika stor gottegris som sin syster, sockerkakan togs det stora bett av haha