Igår var jag ju i bellö men glömde ta med kameran så har inga bilder att lägga upp därifrån. Det var iaf jätteskoj och mysigt och jag vart bjuden på mycket god mat :) Var dock väldigt trött efteråt för de håller på att ta bort asfalten och gräva upp typ hela gatan utanför mig och det börjar de med vid typ hal sju-sju på morgonen så då kan man inte sova längre.. Sovit hos nero inatt på grund av det för lite sovmorgon kan jag väl få på mina lediga dagar tycker jag x) 
 
Idag har jag tvättdag och medans maskinen sköter sitt har jag bänkat mig i ena soffhörnet med datorn och pillar med kort, tänkte framkalla, 1166 bilder har jag tagit hitills i år och då tycker jag ända att jag sållat bra, kommer gå åt några album, herregud haha Ska även laga lite mat senare, vad vet jag dock inte.
 
Imorgon bär det av till alex och katterna i Bellö, ska bli jätteskoj! Kom på att jag inte firat henne och köpt någon födelsedagspresent när hon fyllde så köpte en i att ge nu efterskott. Hon fyllde den nionde augusti haha Kan dock inte säga vad jag köpt för något för hon följer min blogg men kanske i efterhand :)
 
Idag dog lou reed, gissar att det börjar bli dags för alla gamla legender att kola av - inte ok
 
 
Ligger i soffan och äter glass med nero - vi köpte icas wannabe ben and jerry glass för den var billigare så kul o se om den är lika god. Ben and jerrys är ju bäst men icas var mycket god den med faktiskt :) Har köpt en ljusslinga med olikfärgade lampor men sladden var för kort när jag hände den där jag ville ha den från början så hängde den temporärt över gardinstången, mys 
 
Igår var mamma jag och alfen och matade ankorna, ja det finns inte så mycket annat att göra i fröafall x) Alf är dock sjuk så han kan knappt prata, låter som han är i målbrottet haha
 
Okej ni kanske inte ens visste att jag faktiskt har glasögon för använder alltid linser haha Kände dock att det kan va skönt att ha ett par glasögon som jag trivs i så att jag slipper krångla med linser varje dag så provade ut ett par som jag är jättenöjd med. Var o hämtade dem igår på lunchen och har redan fått många komplimanger av både anhöriga och kunder. Visst så är ju det viktigaste att jag gillar dem och inte vad andra tycker men det är ju alltid kul att andra tycker att det ser bra ut, går ju inte komma undan med :)
 
Har stått och slängt ihop en av mina favoriträtter, så snabbt och smidigt att göra men ändå så gott. Tror jag har tre olika recept på tomatsoppa att variera mellan och ja det är mycket godare än det ser ut på bilden haha Bjuder även på en bild på mitt kylskåp och köksfönser, sånt är väl kul. Blev dock tomatsoppa så det räcker till en halv armé, som det typ alltid blir när jag lagar mat, så får ta och frysa ner några matlådor. Upptäckte att jag inte stängt frysen ordentligt igår - mycket is i den nu kan jag säga ... 
 
Igår hamnade vi på black jack i parken och kan såhär i efterhand upplysa er om att bröderna nero dansar bugg som krattor. Sa åt robin att bara följa efter men icke, fast tycker om honom ändå. Idag har jag jobbat och sen hållt mig inomhus, kallt som satan. Blir nog till att ta ett bad ikväll, finns inte så mycket kul här i neros lägenhet att ta kort på så lägger upp en gammal bild bara så att ni får något att titta på, känns så naket annars x)
 
 
Ikväll bllir det lite folköl hos nero, ska jobba imon vid 12 men rena rama sovmorgonen ju så blir lite utgång senare sen med. Kul o få piffa till sig lite extra efter en vecka i jobbutstyrsel :)
 
 Har varit vid gammelfarmor och gammelfarfars grav och tänt ljus. Köpte lyktan och ljuset själv och satte dit så det kommer väl sätta griller i huvudet på släktingarna som kommer undra vart den kommer ifrån haha
 
Sitter och förfryser lite smått i neros lägenhet, hans element funkar inte. Skulle ju kunna åka hem till min men orkar inte.. Måste svänga förbi hår o sånt och boka klipptid, mitt hår ser förjävligt ut. Kallt, mörkt och jävligt är det ute med, klart jag inte vill gå ut då. Positiva klubben här idag - tror jag går o lägger mig igen..
 
Hellu idag så var jag på Black amber tattoo här i stan och satt på en stol och kollade ner i golvet i lite över tre timmar. Rätt mör i nacken efteråt ja. Efter två timmar sa hasse som tatuerade mig att vi skulle ta en paus, bra för jag måste snyta mig sa jag och vände mig om. Har du gråtit? Ja det blev visst så haha Han hade aldrig tatuerat någon som gjort det innan. Inte mitt fel att min ryggrad och skuldror inte gillar att få nålar i sig x) Mamma skrek rakt ut när jag kom hem efteråt och visade den. Sen sa hon att hon ville sen inte titta på den igen idag, får bli en annan dag...
 
Imorgon släpps biljetterna - gissa en som ska köpa! :)) Den 15:e februari spelar de i trädgår'n i göteborg och 16:e på münchenbryggeriet i stockholm. Tänkte så att jag ska ju på black sabbath i stockholm nu i november så tror jag tar och köper biljetter till steel panther i göteborg så det blir lite variation haha Nero släpas med såklart så att jag slipper gå själv, han tycker också de är bra och har redan sett dem en gång innan på sweden rock den jäveln.
 
Varit och gått en sväng på griftegården här i stan, vackert väder och tycker av någon anledning att den är jättemysig. Nero följde snällt med och det gjorde även kameran. Så fiina färger överallt!
 
Superskoj kväll! Vi har missuppfattat det där med att halloween inte är än tror jag haha
 
Svängde förbi mamma en sväng nu på eftermiddagen och blev bjuden på lite mat och kaffe. Sen tryckte vi ner alfen i vagnen och gick och matade ankorna. Tog svängen längs ån hem så var ute o traska runt i sammanlagt en timme, sånt ska ju vara bra för en säger de så duktigt av mig. Nej men det var mycket trevligt :)
 
Och solen är i mina ögon .. 
 
 
Underbart väder ute så nero och jag traskade iväg och åt vår frukost på uteserveringen wienerbageriet. Något slitna kanske, vart lite förtäring av alkoholhaltiga drycker igår men vi är vikigar.
 
Jobbar inte förens på måndag nu! Ikväll blir det till att dricka lite öl och umgås med dem som vill. Passar just nu på att göra mig lite fin, hade utväxt så sitter med fullt av färg i hela huvudet, inte så fint just nu kanske. Lägger därför upp en bild på hösten utanför mitt fönster istället så kanske jag lägger upp en bild senare när jag ser normal ut igen haha 
 
 
 
Tänkte skryta lite över min orkidée som står i mitt köksfönster. Köpte den innan vi åkte till england, typ den 30 augusti, och den lever än! Har aldrig haft särskilt god hand om orkidéer innan, tråkiga jävlar har jag tyckt, men denna är lika fin nu som när jag köpte den. Vem vet, snart kanske jag till och med kan ha hand om rosor - hatar rosor, de dör jämt...
 
 
Inte ofta det händer. Hon ville ha hjälp med jultidningarna, det löste vi fort och hade det faktiskt ganska trevligt (!)
Undrens tid är alltså inte förbi o det är väl tur det ..
 
 
 
Mamma, jag, nero och alfen traskade iväg och matade ankorna en sväng förra helgen, la just in bilderna från det på datorn så tänkte jag kan visa några här. Vi hittade årets förmodligen sista solros växande vid ån så var tvungen att ta ett kort, älskar solrosor :)
 
 
 
Efter att fått påbackning av mamma att jag uppdaterar så dåligt (inte alls) nu på sista tiden så tänkte jag ta mig i kragen och börja igen! Kanske inte blir något inlägg de dagarna jag jobbar 9.30-19.15 men det är inte så konstigt tycker jag. Mysigt med höst nu! Hade myskväll för mig själv och såg på säsong sju av House med massor tända ljus, te och prästost-ostbågar i fredags - topp! ♥